Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας όσον αφορά την εύρρυθμη λειτουργία του ιστοχώρου σας. Όσο πιο γρήγορα αποκρίνεται μία ιστοσελίδα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε μία επίσκεψη να μετατραπεί σε πώληση.

Αντιθέτως, μία καθυστέρηση απόκρισης της τάξης των 4 δευτερολέπτων, ουσιαστικά σημαίνει κακή εμπειρία πλοήγησης και μηδανιμής ουσιαστικά πιθανότητας δημιουργίας εμπορικής σχέσης μαζί τους. Με αυτό το σκεπτικό, αποφάσεις σχετικά με την επιλογή διακομιστή φιλοξενίας και με ποιόν πάροχο υπηρεσίας φιλοξενίας θα συνεργαστείτε, δεν θα πρέπει να παίρνονται αψήφηστα.

Γι'αυτό τον λόγο, η hypersys έχει αναπτύξει ένα ξεχωριστό business unit με την ονομασία Likehosting.gr το οποίο δρα ανεξάρτητα εντός της εταιρείας μας, με δικό της ανεξάρτητο και εξειδικευμένο πελατολόγιο.

Μέσω της Likehosting.gr, μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας σας καθώς και να κατοχυρώσετε ή/και να ανανεώσετε ονόματα χώρου (domain names) για πάρα πολλές καταλήξεις (TLDs). Η όλη διαδικασία υποστηρίζεται πλήρως από αυτοποιημένα συστήματα αιχμής, ενώ τεχνικοί υποστήριξης, βρίσκονται στο πλευρό σας 24 ώρες την ημέρα.

Οι server φιλοξενίας μας, βρίσκονται σε Ευρωπαϊκά Data Centers με τις αρτιότερες υποδομές σε θέματα ταχύτητας δικτύου, σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, με το πιο καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό στην Ευρώπη. Παράλληλα, για πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, η Likehosting.gr έχει έρθει σε συμφωνία με τους καλύτερους παρόχους CDN (Content Distribution Network), έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι πραγματικά ταχύτατη από όποιο σημείο του πλανήτη και αν έχετε επισκέπτες/πελάτες.

Για παράδειγμα, ιστοσελίδες με στόχο το Ασιατικό κοινό, μία φιλοξενία σε Ευρωπαϊκό ή Αμερικανικό Data Center, δημιουργεί έξτρα καθυστέρηση απόκρισης της ιστοσελίδας, λόγω της μεγάλης απόστασης του διακομιστή φιλοξενίας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Τα CDN δίκτυα λύνουν αυτό το πρόβλημα, μεταφέροντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα (8 φορές την ημέρα), το περιεχόμενο της ιστοσελίδας από τον server φιλοξενίας σας σε servers που βρίσκονται σε Ασιατικές θέσεις κλειδιά.

Με τον τρόπο αυτό, η ταχύτητα απόκρισης ελαχιστοποιείται, ενώ το περιεχόμενό σας βρίσκεται σε ένα πολύ ασφαλές Data Center, δίχως να μπλέκετε με παρόχους φιλοξενίας σε Ασιατικό έδαφος, όπου πραγματικά η συνεργασία μαζί τους είναι αρκετά δύστροπη.

Τέλος, η Likehosting.gr προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες φιλοξενίας σε Linux Servers και όχι Windows Based. Η επιλογή αυτή είναι συνειδητή, καθώς γνωρίζοντας ότι κάθε λύση φιλοξενίας απαιτεί πολύ μεγάλο ποσοστό εξειδίκευσης, έχουμε αποφασίσει ότι για να είμαστε πραγματικά ανταγνωστικοί, θα πρέπει να ακολουθήσουμε και να υποστήριξουμε μία τεχνολογική οδό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας μας, γίνονται δίχως την τακτική του over selling.

Με λίγα λόγια, οι υπηρεσίες και οι πόροι που αναφέρονται στο κάθε πακέτο φιλοξενίας, είναι εξασφαλισμένοι και εγγυημένοι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτο φιλοξενίας μας καθώς και για τις υπηρεσίες καταχώρησης ονομάτων χώρου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Likehosting.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Η υπηρεσίες φιλοξενίας της hypersys, συμπληρώνονται με την υπηρεσία ελέγχου απόκρισης ιστοσελίδας μέσω της υπηρεσίας μας webdog.gr. Όπως ακριβώς και με την ιστοσελίδα likehosting.gr, το webdog.gr αποτελεί και αυτό ένα ξεχωριστό business unit της hypersys, το οποίο και αυτό με την σειρά του δρα ανέξαρτητα εντός της εταιρείας μας.

Μέσω της webdog.gr η ιστοσελίδα σας ελέγχεται για τυχόν προβλήματα απόκρισης από 16 διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με τακτικότητα ελέγχου που ξεκινά από 1 λεπτό. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά είτε με την ιστοσελίδα σας είτε με άλλες υπηρεσίες που τρέχουν στον χώρο φιλοξενίας σας (email, ftp, κλπ) είστε ο 1ος που το πληροφορήστε, καθώς έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε μέσω email ή και ακόμη μέσω SMS την στιγμή που το πρόβλημα με την απόκριση της ιστοσελίδας συμβαίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα webdog.gr, κάνοντας κλικ εδώ.