×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 381

Υπηρεσίες Web

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα σας προς τον ψηφιακό κόσμο και το internet ένα σπουδαίο κανάλι πώλησης των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Παρέχουμε συνολικές υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας με συνέπεια από το 2007.

Θέλετε μία ξεκάθαρη, άρτια και ευέλικτη επαγγελματική ιστοσελίδα που θα προσαρμόζεται στη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησης ή του οργανισμού σας; Επιθυμείτε η ιστοσελίδα σας να κολακεύει την επιχείρησή σας και όχι να υπολείπεται; Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα προσεκτικά κατασκευασμένο ολοκληρωμένο σχέδιο διαδυκτιακής παρουσίας που θα δημιουργήσει ενθουσιασμό, θα αποφέρει έσοδα και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία σας.

Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση είτε ένα μεγάλος οργανισμός, η hypersys σας βοηθά να επιτύχετε μια διαδικτυακή παρουσία που προσφέρει ό,τι καλύτερο για εσάς, τους πελάτες και συνεργάτες σας. Είτε ο στόχος σας είναι να παρέχετε πληροφορίες, είτε το ηλεκτρονικό εμπόριο ή web εφαρμογές, η hypersys διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν μια κατατοπιστική, φιλική προς το χρήστη και διαδραστική εμπειρία. Εγγυημένα.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τα βασικά, όπως καταχώρηση domain και φιλοξενία ιστοσελίδων, μέχρι σχεδιασμό λογότυπου, προμήθεια φωτογραφικού υλικού, αρχιτεκτονική διάταξη ιστοσελίδας, προγραμματισμό και υλοποίηση καθώς και προώθηση αυτών σε μηχανές αναζήτησης, marketing σε online κοινωνικά δίκτυα, σχεδιασμό και διαχείριση online διαφημιστικής καμπάνιας, κ.ά.

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας, ο χειρισμός όλων των επιμέρους εργασιών γίνεται εσωτερικά στην εταιρεία μας κάνοντας χρήση αυτοματοποιημένων λύσεων αιχμής που ελαχιστοποιούν το ανθρώπινο λάθος και μεγιστοποιούν την παραγωγική διαδικασία προς όφελος των πελατών μας.

Παρακολούθηση Προόδου Εργασιών

Για δική σας ευκολία, όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι διαθέσιμες για έλεγχο και προβολή σε εσάς καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την πρόοδο των εργασιών και την αποστολή σχολιών.

Ψάχνετε για κάτι πιο Εξειδικευμένο;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε σχεδόν οποιοδήποτε είδος διαδικτυακών εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, αναζήτησης ακινήτων, portals, ιστοχώρους με διαβάθμιση πρόσβασης, εφαρμογές smartphones (apps), συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και ιδιωτικές intranet/extranet τοπολογίες περιεχόμενου.

Έχετε ήδη Ιστοσελίδα;

Εάν πρέπει να έχετε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας ενημερωμένη, επανασχεδιασμένη ή απλά γενικά ανανεωμένη επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με μοναδική ποιότητα εργασιών.

Κινέζικες Ιστοσελίδες

Σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε εξαγωγικά στην Κίνα; Επιθυμείτε την προσαρμογή της ιστοσελίδας σας στα Κινεζικά πρότυπα; Την προώθηση αυτής σε Κινεζικές μηχανές αναζήτησης και Κινεζικά online κοινωνικά δίκτυα; Μία απλή μετάφραση της ιστοσελίδας στην Κινέζικη γλώσσα, δεν αρκεί. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς η hypersys παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το θέμα Κινέζικο internet και Κινέζικο ηλεκτρονικό επιχειρείν.