Γιατί Εμάς

ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες έχοντας στο μυαλό αποτελέσματα, γι'αυτό πρωτίστως θέλουμε να μάθουμε τι κάνει την επιχείρησή σας να δουλεύει. Ακούμε προσεκτικά, στη συνέχεια δημιουργούμε την ιστοσελίδα που πραγματικά χρειάζεστε. Και αν αυτό δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, το αλλάζουμε. Ξανά και ξανά, μέχρι να είστε 100% ικανοποιημένοι. Εγγυημένα.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΝΤΑ

Μπορείτε να νομίζετε ότι η templated εργασία είναι αρκετά καλή. Εμείς όχι. Κάθε πελάτης αξίζει μια μοναδική ιστοσελίδα και αυτό είναι που παραδίδουμε.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ - ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Στις μέρες μας οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι σχεδιασμένες λαμβάνοντας υπόψιν τις κινητές συσκευές. Οι χρήστες πλέον επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες εν κινήσει και η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να ακολουθήσει αυτή την τάση. Οικοδομούμε ιστότοπους για κινητές συσκευές ή τροποποιούμε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας. Έτσι, ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας ή σε ποιά συσκευή θέλετε να προβάλλεται, έχουμε τη λύση.

15+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Όπως συμβαίνει σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, έτσι και οι web designers χρειάζονται τον απαραίτητο χρόνο να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους. Η πολυετής εμπειρία μας μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Κατασκευάζουμε και προωθούμε ιστοσελίδες για εκατοντάδες πελάτες για πάνω από μία δεκαετία, έτσι γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι όχι.

Προφανώς δεν θέλετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας επιλύοντας προβλήματα πληροφορικής. Η υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας, μας επιτρέπει να σας δώσουμε  άμεσες απαντήσεις και απομακρυσμένη υποστήριξη για την επίλυση τυχόν ζητήματα σχετικά με την ιστοσελίδα σας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που υπάρχει οικονομική επιβάρυνση θα το γνωρίζετε προκαταβολικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ακόμα και οι καλύτερες ιστοσελίδες χρειάζονται ανανέωση. Η hypersys εγγυάται την ενημέρωση κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει σύμφωνα με το πλάνο υποστήριξης που συμφωνούμε με κάθε πελάτη. Για παράδειγμα, κείμενα και φωτογραφίες που μας στέλνετε ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα σας από 4 έως 48 ώρες, ανάλογα με την πλάνο υποστήριξης που διαθέτετε. Ενημέρωσεις δίχως προβληματικές και χρονοβόρες αναβαθμίσεις. Είναι πραγματικά τόσο απλό.