Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 00:00

Αυτοκόλλητα: Ο αποδοτικότερος τρόπος για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας!

Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, συχνά είναι σχετικά δύσκολο να προσεγγίσει δυνητικούς πελάτες εκτός internet. Ειδικότερα όταν η επιχείριση αυτή υπάρχει μόνο διαδικτυακά, τότε ίσως η εξεύρεση πελατών εκτός internet είναι κάτι το ακατόρθωτο...

Τα αυτοκόλλητα, θεωρούνται γενικώς ως η αποδοτικότερη μορφή offline διαφήμισης, καθώς το κόστος παραγωγής τους είναι σχετικά μικρό, ενώ μπορούν σχετικά εύκολα να τοποθετηθούν σε εμφανή επιλεγμένα σημεία, με σκοπό την προώθηση του εταιρικού σας σήματος.

Αναλυτικότερα:

Μικρό κόστος παραγωγής

Το κόστος παραγωγής αυτοκόλλητων εξαρτάται από το υλικό, το μέγεθος καθώς και την ποσότητα παραγγελίας. Αν και υπάρχουν κάποιες εταιρείες οι οποίες δεν έχουν κάποιο ελάχιστο όριο παραγγελίας, οι περισσότερες από αυτές επιθυμούν μια ελάχιστη παραγγελία των 250 τεμαχίων. Όπως είναι φυσικό, όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος των τεμαχίων ανά παραγγελία, τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος ανά τεμάχιο. Σε αρκετές περιπτώσεις το κόστος ανά τεμάχιο/αυτοκόλλητο δεν ξεπερνά τα ελάχιστα λεπτά του ευρώ.

stickers hypersys
Ευκολία Προμήθειας

Υπάρχει πληθώρα εκτυπωτικών εταιρειών οι οποίες προσφέρουν μεγάλο πλήθος σχεδίων και υλικών εκτύπωσης. Έτσι, είναι βέβαιο ότι δε θα δυσκολευτείτε να προμηθευτείτε το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκόλλητο για εσάς, το οποίο θα ταιριάζει απολύτως στις δικές απαιτήσεις και ανάγκες.


Δεν είναι μόνο για παιδιά

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν σε ένα καλά σχεδιασμένο αυτοκόλλητο. Ακόμη και ενήλικες. Τα αυτοκόλλητα από την φύση τους, έχουν ένα στοιχεία viral αλλά συλλεκτικότητας. Αν έχετε ένα ελκυστικά σχεδιαστικά αυτοκόλλητο, το οποίο να είναι εύκολα προσβάσιμο, οι άνθρωποι θα θελήσουν να το έχουν στην κατοχή τους. Τι σημαίνει εύκολα προσβάσιμο; Προσφέρετε τα δωρεάν σε διάφορα events ή σε συσκευασίες. Μη κάνετε τη ζωή δύσκολη στους πελάτες σας ή στους θαυμαστές ώστε αυτοί να αποκτήσουν ένα αυτοκόλλητο του brand σας. Άλλωστε, ο σκοπός είναι μέσω των πελατών σας, να προβληθεί το αυτοκόλλητό σας και κατ' επέκταση η επιχείρησή σας.

stickers hypersys

Δημιουργήστε ένα "Buzz"

Μόλις οι πελάτες σας θα έχουν αυτοκόλλητό σας, είναι βέβαιο ότι αυτό θα κολληθεί κάπου. Μπορεί να είναι στον laptop τους, σε μια κούπα ή μια ποτηροθήκη, σε έναν στήλο, κλπ. Από την στιγμή που κολληθεί ένα αυτοκόλλητο, πιστέψτε το ή όχι, η ιστοσελίδα λαμβάνει περισσότερα clicks. Είναι φυσικό λοιπόν ότι όσοι περισσότεροι θα βλέπουν το σήμα μας, τόσο περισσότεροι θα είναι και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.


Η hypersys, δημιουργεί και εκτυπώνει αυτοκόλλητα για δεκάδες πελάτες της που δραστηροποιούνται στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνει όλο το κύκλο παραγωγής όπως την σχεδίαση του εικαστικού, την επιλογή του υλικού εκτύπωσης, την επιμέλεια εκτύπωσης καθώς και την παράδοση του υλικού στον τελικό πελάτη. Παράλληλα, συμβουλεύει τους πελάτες της ως προς την καλύτερη στρατηγική που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν ώστε η προώθηση ενός εταιρικού brand εκτός διαδικτύου και μέσω του αυτοκόλλητου, να γίνει όσο το δυνατόν αποδοτικότερα.

Μήπως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε;