Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 21:35

hypersys @ "Made in Greece" Συνέδριο 2013 | Metropolitan Expo

H hypersys συμμετείχε με επιτυχία στο "Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Εξωστρέφειας" που πραγματοποιήθηκε 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Κύριο θέμα του περίπτερου της hypersys ήταν οι υπηρεσίες κατασκευής κινέζικων ιστοσελίδων και η προώθησή τους στη Κίνα.

Ο τίτλος "Web Services beyond the Great Wall" έδινε το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με την αγορά της Κίνας και τη δυνατότητα που δίνουμε μέσω των υπηρεσιών μας σε ελληνικές εταιρείες να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Κινέζικη αγορά. Μέσα από τις επικοινωνίες που είχαμε με τους επισκέπτες μας, θεωρούμε ότι αντικαταστήσαμε τη θολή εικόνα που υπάρχει γύρω από την κινέζικη αγορά και τις εξαγωγές στη Κίνα με αισιοδοξία. Άλλωστε η Κίνα δεν είναι παρά μόνο ένα κλικ μακριά!

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας επισκεύτηκαν στην πρώτη μας παρουσία σε διεθνές συνέδριο. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι συζητήσεις γύρω από το θέμα πολύ επικοδομητικές. Συνοπτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε και στη δική σας εταιρεία μπορείτε να δείτε στη σελίδα  "Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδων στα Κινέζικα".

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας.