Στο θέμα ασφάλειας μιας ιστοσελίδας, υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να συνυπολογισθούν. Ένα καλό σημείο έναρξης είναι η αξιοποίηση των http κεφαλίδων ασφαλείας (http security headers).

Με τις κεφαλίδες αυτές, διασφαλίζετε ότι ο ιστοχώρος σας συμβαδίζει σε ένα βαθμό με τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας στον χώρο του διαδικτύου.

Πολλοί άνθρωποι και εταιρείες σπαταλούν αρκετά χρήματα ώστε να προωθήσουν την ιστοσελίδα τους μέσω διαφημιστικών ενεργειών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά κεφάλαια για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, αυτό δεν θα πρέπει να σας σταματήσει. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να αποκτήσετε σημαντικό αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, χωρίς να σπαταλήσετε ούτε ένα ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός λογότυπου της Eurojust (Δικαστική μονάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης) & το πρώτο βραβείο κέρδισε το λογότυπο που σχεδίασε ο Γιάννης Γεωργαντάς - designer & συνιδιοκτήτης της hypersys.

Τελευταία πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την δημοφιλή πλατφόρμα blogging Τumblr ως  δικτυακό τόπο για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Για να βρείτε τη σωστή πλατφόρμα για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αρκετούς παράγοντες όπως τις τεχνικές γνώσεις σας, τους στόχους του περιεχομένου και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Διαβάστε 3 βασικούς λόγους για τους οποίους ίσως το tumblr να είναι ιδανικό και για την δική σας επιχείρηση.

Τους γνωρίζετε για τις μουσικές και θεατρικές τους ικανοτήτες, αλλά ξέρατε ότι σπούδασαν και εργάστηκαν ως επαγγελματίες γραφίστες πριν κατακτήσουν τον κόσμο του θεάματος παγκοσμίων;

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 00:00

Το Joomla! 3.5 είναι εδώ!

Το Joomla! Project ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης Joomla! 3.5. Με 34 νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου την υποστήριξη της γλώσσας PHP 7, η οποία αναβαθμίζει δραστικά την ταχύτητα μιας ιστοσελίδας.

Το 1970, 25 περίπου χρόνια πριν οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίσουν το internet, ο Αμερικανός συγγραφέας και μελλοντιστής Alvin Toffler, εισήγαγε τον όρο "υπερπληροφόρηση" (infomation overload). Πρόσφατα, ο συνολικός αριθμός ιστοσελίδων ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, γεγονός που καθιστά τον όρο αυτό, επικαίρο όσο ποτέ...

Θέλετε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα WordPress μόνοι σας; Δείτε τα απαραίτητα plugins για WordPress που θα χρειαστείτε

Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, συχνά είναι σχετικά δύσκολο να προσεγγίσει δυνητικούς πελάτες εκτός internet. Ειδικότερα όταν η επιχείριση αυτή υπάρχει μόνο διαδικτυακά, τότε ίσως η εξεύρεση πελατών εκτός internet είναι κάτι το ακατόρθωτο...

Κλοπή προσωπικών δεδομένων, αλλαγή ιστοσελίδας, κακόβουλες ανακατευθύνσεις, κλοπή τραπεζικών στοιχείων, είναι μερικούς από τους λόγους για τους οποίους η ασφάλεια στην φιλοξενία ιστοσελίδων είναι τόσο κρίσιμη και σημαντική. Ένα πιθανό κενό ασφαλείας, δεν σημαίνει μόνο πιθανά απωλείες εισοδήματος αλλά σημαντικό αντίκτυπο στο κύρος μιας ιστοσελίδας και κατ'επέκταση σε μία επιχείρηση.

Σελίδα 1 από 11